Ett centrum för alla-img

Commerce är anpassat för att erbjuda en tillgänglig handelsmiljö för de vanligast förekommande funktionsvariationerna. Med rullstolsanpassade hissar och toaletter har vi kommit långt i vårt tillgänglighetsarbete. Självklart erbjuder vi HCP-platser och automatiska dörröppnare. Samtidigt är vi öppna för att vi kan komma längre i vårt tillgänglighetsarbete. Om du har noterat brister eller har önskemål och förbättringar är du välkommen att höra av dig!

TOALETTER

Vid våra toalettfaciliteter som du hittar på plan 2 och -1 finns också toaletter anpassade för de vanligast förekommande funktionsvariationerna. Commerce erbjuder också en familjelounge med amningsrum, skötbord och toalett på plan -1. Här finns det möjlighet att amma och mata sitt barn ifred. Det går också bra att värma mat i loungens mikrovågsugn. Allt är kostnadsfritt.

PARKERING

På Commerce finns flera parkeringsplatser för dig som har en funktionsvariation. Du hittar två platser på plan 3 (taket) utanför stora hissen (som tar dig till alla våningsplan och även ut till Hertig Johans torg) samt fyra platser på plan 1 vid entrén som tar dig till våningsplan 2 eller ned med hissen till plan 1 (markplan).

HISSAR

Våra hissar tar dig mellan de olika planen. Hissarna finns utmärkta på översikts- och informationstavlorna.

KOLLEKTTIVTRAFIK

Commerce når du enkelt med flera olika stadsbussar och landsvägsbussar. Kliv av vid Sandtorget (50 m), SLA-huset (70 m) eller Resecentrum (500 m).
Läs mer på Västtrafik.

FÄRDTJÄNST

Har du behov av färdtjänst hittar du information om det via länken nedan. Välj avlämningsplats precis utanför Commerce entré på Lögegatan eller vid Sandtorget.
Läs mer om färdtjänst.

SERVICEHUND

Assistans- och ledarhundar är välkomna på hela Commerce. I övrigt är inte hundar tillåtna med hänsyn till allergirisk för våra besökare.