Tävlingsvillkor Instagram-img

Tävlingsvillkor Instagram

Detta gäller Commerce allmänna tävlingsvillkor för tävlingar på Instagram.

Arrangör:
Tävlingen arrangeras av Commerce Skövde. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats eller administrerats av Facebook eller Instagram.

Hur du är med och tävlar:
Följ @Commerce_skovde på Instagram. Dela tävlingsinlägget i din story. Tagga tre vänner som du tror skulle älska aktuell tävling.

Jury:
En jury från Commerce utser en vinnare bland dem som uppfyller tävlingskraven.

Vinst:
Namn på vinnaren/vinnarna presenteras i Commerce Instagramstories samt via DM (direktmeddelande) senast en vecka efter avslutad tävling. Vinsten i respektive tävling går ej att byta mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är öppen för alla som är över 18 år och bosatta i Sverige. Vinnaren måste dock ha möjlighet att personligen och fysiskt kunna hämta ut vinsten på Commerce mot uppvisande av legitimation. Genom att delta i tävlingen förbinder sig varje tävlande att följa de regler och villkor som anges här.

Efter vinstdragning kommer eventuell vinnare kontaktas med tre kontrollfrågor:
1. Vart bor du?
2. Kan vinst hämtas fysiskt?
3. Har du läst tävlingsvillkoren?

Kontaktuppgifter:
Personuppgifter (namn) kommer endast att användas för att kunna kontakta vinnaren på Instagram. Notera att vi från detta konto aldrig skickar DM:s under tävlingens gång och att vi aldrig ber någon att fylla i några uppgifter eller klicka på några länkar.

01 feb 2023