Planera ditt besök på Commerce. Så här gör du det på bästa sätt.-img

Planera ditt besök på Commerce. Så här gör du det på bästa sätt.

Vår viktigaste prioritering är våra besökare, hyresgäster och deras medarbetare. Vi brys oss om er och vill att alla ska kunna shoppa säkert hos oss. Därför kan ni nu planera ert besök på Commerce utifrån hur många besökare som finns på plats i köpcentrumet. Antingen kan ni se en liveuppdatering genom att klicka på länken nedan eller med hjälp av tabellen välja tid och besöksnivå som passar er. Vi har även satt upp affischer på samtliga entrédörrar som visar det aktuella läget. Kom ihåg att alltid stanna hemma om ni känner minsta symptom.

UPPDATERING 2020-12-17
Commerce kan nu stolt meddela att vi nu är Covid-19 certifierade av Safe Asset Group. 

COVID-Certifiering innebär att man följer:

 • Folkhälsomyndighetens riktlinjer
 • World Health Organization (WHO) rekommendationer
 • Standarder som framtagits inom shopping center industrin för en COVID-19 säker handelsplats
 • Tydlig information till hyresgäster om deras roll och ansvar
 • Utökade hygien kontroller
 • Löpande information till alla besökare om de åtgärder som vidtagits
 • Extrainsatt ronderande bevakningspersonal som ska säkerställa att trängsel inte uppkommer

För oss är säkerheten hos våra besökare, hyresgäster och deras anställda otroligt viktig och vi arbetar fortsatt med att säkerställa detta. Covid certifieringen är ett fint bevis på att de åtgärder vi har vidtagit med anledning av Covid-19 är rätt.

Vidtagna åtgärder med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker på Commerce har vi vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen. Vi arbetar löpande med att informera om detta i samtliga av våra kanaler. Risken för trängsel på Commerce är för närvarande liten. Det bedöms finnas gott om utrymme för att hålla avstånd till varandra. Planera din shopping och håll koll på besökläget via länken ovanför.

 • Information vid alla entréer med påminnelser om att hålla avstånd.
 • Placerat ut golvdekaler och markeringar för att hålla avstånd.
 • För att minska trängseln på allmänytorna och i gångstråken har vi uppmanat våra restauranghyresgäster att tydligt plocka bort möblering och märka upp var man kan sitta för att hålla avstånd. Genom att skapa mindre antal sittplatser skapar vi större möjlighet för att hålla avstånd mellan sittande restauranggäster.
 • Städrutinerna har setts över och intensifierats. De nya rutinerna implementeras fortlöpande, och utvärderas och uppdateras under årets gång. Vi städar och spritar av toaletter kontinuerligt varje dag under våra öppettider. Kontaktytor desinficeras flera gånger dagligen, såsom handtag, kranar, handledare, pekskärmar etc.
 • Ett flertal handspritstationer har placerats ut för dig som kund. Du hittar dem vid varje entré, på toaletterna, vid presentkortsautomaten samt andra strategiska platser runt om i centrat.
 • Information om vår hantering av Covid-19 publiceras löpande i Commerce sociala medier.
 • Informationsskyltar om besöksläget på Commerce i entréerna . Skyltarna uppdateras när besöksläget ändras. Vårt besöksräknarsystem signalerar till oss om trängseln blir påtaglig. Vid förändrat läge justeras informationen i entréerna och berättar om det är lågt, medel eller högt besökstryck. Om det blir för många besökare i fastigheten samtidigt kommer vi med ordningsvakters hjälp att släppa ut fler personer än vi släpper in under en period, tills vi är nere på hanterbara nivåer igen. Du kan se det aktuella besöksläget i realtid här!
 • Golvdekaler med markeringar som visar vilka vägar som skall användas för att undvika trängsel vid trånga passager.
 • Förtydligande markeringar i trapphusen för att se till att alla håller avstånd och håller till höger.
 • Commerce kommer att sätta in extra vakter vid behov vars uppgift är att skingra eventuella klungor och köbildning och påminna besökare att hålla avstånd.
 • Alla butiker har vidtagit egna säkerhetsåtgärder inne i butiken, och många av butikerna har anpassat sina leveranssätt. Du som kund kan ringa in till butiken och få varorna levererade utanför Commerce entréer. Vissa butiker erbjuder även hemleverans. Ta kontakt med just din butik för att hitta en lösning som passar dig. Här hittar du kontaktuppgifter till butikerna.

Vi uppmanar att alla ska följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förebygga smittspridning.

Har du frågor om coronaviruset? Vänd dig till Folkhälsomyndighetens webbplats. Du kan även ringa nationella informationsnumret 113 13.

Ta hand om varandra!

Så här ser det ut när vi visar hur besökstillströmningen ser ut över en vecka. Genom att klicka här ser du hur besöksläget är just nu och du kan i lugn och ro planera ditt besök.

17 nov 2020