Parkering-img

Nu byter vi PARKERINGsSYSTEM på Commerce!

BYE BYE P-BOT!

Efter önskemål från våra besökare om att underlätta parkeringsmöjligheterna och undvika att få böter när man står parkerad på Commerce har vi nu äntligen ett nytt parkeringssystem som bygger på att du inte kan få en kontrollavgift när du står hos oss*.

Hur fungerar detta?
Den 3 oktober 2022 blir det enklare än någonsin att parkera på Commerce när vi äntligen bytt parkeringssystem. Kameror kommer läsa av bilens registreringsnummer vid in- och utfart och din parkering startas och avslutas automatiskt. Du behöver inte tänka på biljett eller att knappa in ditt registreringsnummer vid infart när du påbörjar parkeringen och framför allt så behöver du inte oroa dig för kontrollavgifter*.

PARKERINGSAVGIFTER

0 kr/0-15 min
15 kr/15 min-2 h
20 kr/påbörjad timme efter 2h

Maxtaxa 80 kr/dygn (39 kr tillkommer om du väljer faktura som betalningsmetod)

På söndagar är det fri parkering som vanligt!

Det kostar 15 kr de två första timmarna, därefter 20 kr per påbörjad timme.
Från det att du kör in i parkeringshuset har du 15 minuter på dig att hitta en parkeringsplats. Kör du ut ur parkeringshuset innan 15 minuter har gått kostar det ingenting. Det spelar alltså ingen roll om man står 16 minuter eller 1h 59 minuter – det är 15 kr som gäller. Står du däremot 2h 1 minut så blir det 15kr+20kr=35kr. Priset är per påbörjad timme.

Maxtaxan är 80 kr per dag (39 kr tillkommer om du väljer faktura som betalningsmetod).

DU KAN BETALA PÅ FÖLJANDE SÄTT:

Betalautomat: Betala med kort i automaterna som du hittar vid plan 2 (Gräddhyllan), plan 1 eller vid hissarna bredvid Kjell & Co på entréplan. Efter betalning har du 15 minuter på dig att lämna parkeringen.

Automatisk betalning: Registrera ditt betalkort på www.autopay.io så dras parkeringsavgiften automatiskt varje gång du parkerar i en Autopay-anläggning.

Betala i efterhand: Betala inom 48h på www.autopay.io.

Faktura: Om du inte väljer något av ovanstående betalalternativ skickas en faktura till dig. OBS det tillkommer alltid en fakturaavgift på 39 kr till fordonsägaren.

P-HUSETS ÖPPETTIDER

Öppet dygnet runt.

KONTAKTINFORMATION FÖR PARKERINGSFRÅGOR

Kundtjänst Parkman
E-post: info@parkman.nu
Tel: 08-734 90 00

Öppet alla dagar 08.00-20.00, lunchstängt 12.00-13.00.

Se även www.parkman.nu

 

*Kontrollavgift (parkeringsböter) kan fortfarande skrivas ut om parkering sker på plats avsedd för rörelsehindrade utan tillstånd, i lastzon eller annan plats icke avsedd för parkering.

Vi samarbetar med Parkman Sverige AB.

Läs mer om det nya parkeringssystemet HÄR!