Parkering-img

SÅ HÄR PARKERAR DU PÅ COMMERCE

BYE BYE P-BOT!

Efter önskemål från våra besökare om att underlätta parkeringsmöjligheterna och undvika att få böter när man står parkerad på Commerce har vi ett parkeringssystem som bygger på att du inte kan få en kontrollavgift när du står hos oss*.

Hur fungerar detta?
Sedan den 3 oktober 2022 är det enklare än någonsin att parkera på Commerce. Kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart och din parkering startas och avslutas automatiskt. Du behöver inte tänka på biljett eller att knappa in ditt registreringsnummer vid infart när du påbörjar parkeringen och framför allt så behöver du inte oroa dig för kontrollavgifter*.

PARKERINGSAVGIFTER

0 kr / 0–60 min
20 kr / påbörjad timme efter 1h
Maxtaxa 80 kr/dygn (39 kr tillkommer om du väljer faktura som betalningsmetod)

Första timmen är alltid kostnadsfri, därefter kostar det 20 kr per påbörjad timme. På söndagar är det fri parkering som vanligt.

Du står alltid gratis första timmen från att du kör in i parkeringshuset. Varje påbörjad timme efter det debiteras du med 20 kr. Det innebär att om du står parkerad i 1 timme och 1 minut så kostar det lika mycket som att du står 1 timme och 59 minuter. Står du 2 timmar och 1 minut blir således priset 0 kr (första timmen) + 20 kr (andra timmen) + 20 kr (påbörjad tredje timme) = 40 kr totalt.

DU KAN BETALA PÅ FÖLJANDE SÄTT:

Betalautomat: Betala med kort i automaterna som du hittar vid plan 2 (Gräddhyllan), plan 1 eller vid hissarna bredvid Kjell & Co på entréplan. Efter betalning har du 15 minuter på dig att lämna parkeringen.

Automatisk betalning: Registrera ditt betalkort på www.autopay.io så dras parkeringsavgiften automatiskt varje gång du parkerar i en Autopay-anläggning.

Betala i efterhand: Betala inom 48h på www.autopay.io.

Faktura: Om du inte väljer något av ovanstående betalalternativ skickas en faktura till dig. OBS det tillkommer alltid en fakturaavgift på 39 kr till fordonsägaren.

P-HUSETS ÖPPETTIDER

Öppet dygnet runt.

KONTAKTINFORMATION FÖR PARKERINGSFRÅGOR

Kundtjänst Parkman
E-post: info@parkman.nu
Tel: 08-734 90 00

Öppet alla dagar 08.00-20.00, lunchstängt 12.00-13.00.

Se även www.parkman.nu

 

*Kontrollavgift (parkeringsböter) kan fortfarande skrivas ut om parkering sker på plats avsedd för rörelsehindrade utan tillstånd, i lastzon eller annan plats icke avsedd för parkering.

Vi samarbetar med Parkman Sverige AB.

Läs mer om det nya parkeringssystemet HÄR!