Möt Jessica Hedman – ansiktet för Commerce i sommar-img

Möt Jessica Hedman – ansiktet för Commerce i sommar

Följ med Jessica Hedman när hon hängde på Commerce i somras. Jessica är riktigt GRYM på make-up och har sminkat många kända influencers som Matilda Djerf, Sofi Fahrman, Lovisa Wallin och Chloe Schuterman. Med nästan 10 000 följare på Instagram är hon ett nytt hett namn att hålla ögonen på. Ta en titt på hennes konto @jessicahedman för att få massor av inspiration till nya looks.  

Under sommaren släpptes fyra avsnitt på Commerce Instagram där Jessica utforskade Commerce, tipsade om mode och löste kluriga utmaningar. Alla avsnitt släpptes direkt här på hemsidan och på Instagram. Följ oss på @commerce_skovde så missar du inget!

AVSNITT 1

I första avsnittet av Destination Commerce lämnade Jessica sitt öde helt i Instagrams händer. Hon skulle nämligen hänga en heldag i köpcentret och lät följarna bestämma vad hon skulle hitta på.

– – – –

AVSNITT 2

Testade du Commerce selfieväggar under sommaren? Det gjorde Jessica i detta avsnitt, för att se hur verklighetstrogna resebilder hon kunde skapa på flygplatsen, rivieran och mitt i storstan.

– – – – –

AVSNITT 3 

Klara, färdiga…fynda! När sommarrean stod i full blom så blev utmaningen för Jessica att sätta ihop en snygg kändislook – enda haken var att hon hade en begränsad budget att arbeta med.

– – – –

AVSNITT 4

Finns det något somrigare än en riktigt härlig picknick? I sista avsnittet fick Jessica uppdraget att plocka ihop allt hon behövde inne på Commerce för att få till en fin picknick ute i solen.

08 jun 2022