Lunchtips på Commerce-img

Lunchtips på Commerce

Vet du inte riktigt vad du är sugen på till lunch eller middag? Oroa dig inte, här ser du allt gott det finns att välja mellan på Commerce!

BASTARD BURGERS
Är du ute efter en riiiktigt god hamburgare behöver du inte leta längre. Bastard Burgers serverar streetfood med inspiration från New York och kvalitetskött från Norrland. De har också ett av Sveriges största veganska utbud.

THE BISHOP ARMS
The Bishops Arms är en härlig gastropub som öppnar vid middagstid. Här kan du njuta av mat lagad på lokala råvaror samt stadens bredaste sortiment av öl och single malt whiskey.

GRÄDDHYLLAN
Om du är fikasugen ska du definitivt ta ett besök till Gräddhyllan. Förutom massor av goda bakverk hittar du också svensk husmanskost som blandas med spännande rätter från alla världens hörn.

HOLY KEBAB
Det senaste tillskottet till Commerces restaurang-utbud heter Holy Kebab och där får du smaka på kebab utöver det vanliga. Här blir det en smakexplosion där goda toppings och härliga smaker möte riktigt bra kebab.

RESTAURANG HAKET
Hemtrevliga Restaurang Haket passar lika bra för den mysiga parmiddagen som för kompisgängets gemenskap. Här finns det alltid något kul att göra och något gott att äta och dricka med rätter från Sverige såväl som internationella favoriter.

SPICE ’N RICE
Spice ’n Rice serverar rykande färska rätter från Fjärran Östern. Konceptet är att erbjuda matgästerna en genuin smakupplevelse av thai och vietnamesisk mat, kombinerad med snabb service och tillagning med öppet kök.

SUBWAY
Är det valfrihet du är ute efter ska du besöka Subway. Där får du alltid din sub precis som du önskar. Det gäller allt från val av de fem olika brödsorterna, som bakas i restaurangen, till vilket pålägg du vill ha i.

SUSHI YAMA
På Sushi Yama serveras inte bara riktigt god sushi – du kan också äta den med riktigt gott samvete. De har nämligen följt WWFs fiskguide när de komponerade sin meny och använder kvalitativa råvaror med hållbarhet och miljö i fokus.

01 jul 2022