Kliv in i nissarnas loft-img

Kliv in i nissarnas loft

I år blir julen så julig en jul kan bli när vi sätter Commerce på kartan som Skövdes självklara juldestination. En klassisk jul av gamla skolan, med något för alla!

Här hittar du vinterlandet – med utställningar, gästande försäljare, rykande varm choklad och besök av självaste tomten. Hela schemat kan du se här till höger.

Julklappsinsamling – The Commerce spirit

Julen är också en tid för givmildhet. I samarbete med Kvinnohuset Tranan samlar vi därför även in julklappar till utsatta familjer – insamlingen har öppet hela julen. Du hittar den i lokalen mitt emot KappAhl.

Nisseloftet

Årets stora nyhet stavas NISSELOFTET! Världens första nissedörr i fullstorlek, skala 1:1. Vår nissedörr är inte vilken nissedörr som helst för den går faktiskt att öppna och kliva in i. Här kan stora och små hälsa på hemma hos Commerce alldeles egna nissar – Kenneth, Greta och Clemens. De bor på köpcentret och låter alla som vill komma och hälsa på i deras loft när de inte är hemma. De har även lovat att berätta vad som händer bakom kulisserna på A very merry Commerce – så håll utkik efter deras nissebrev som kommer ut varje advent.

 

 

27 nov 2023