Schema för vårfest på Commerce-img

Schema för vårfest på Commerce

FRE 25 MARS – LÖR 28 MAJ
☼ Färglägg vår vägg (övre plan, nära barnhörnan) 

Kom förbi och hjälp oss skapa ett stort konstverk tillsammans! Vi har klätt en vägg i ett mönster för stora och små barn att färglägga. Under dagtid finns det kritor och pennor att låna. Kanske skapar vi något som blir bestående för Commerce? 

ONS 1 JUNI – SÖN 5 JUNI
☼ Estetprogrammet ställer ut (f.d. MQ-lokalen)

25 utställare och elever från Estetprogrammet ställer ut sina konstverk och skapelser i MQ lokalen. De kommer visa upp rörlig media, konstverk, skulpturer, keramik m.m. Kom och besök dem mellan torsdag till söndag på övre plan. 

FRE 3 JUNI – LÖR 4 JUNI
☼ UF-spelmässa (f.d. H&M-lokalen)

Visste du att Skövde är en av de städer som är ledande inom spelutveckling? 30-talet UF företagare ställer ut och visar sina senaste spel. Träffa elever, lärare och följ med i spelets magiska värld. Du får chans att testa spel som ännu inte är ute på marknaden. 

FRE 3 JUNI- SÖN 5 JUNI
☼ Commerce egna shoppinghelg

Nu går vårfesten mot sitt slut men sommaren är RIKTIGT nära och det vill vi fira med Commerce egna shoppinghelg! Det blir massvis av erbjudanden från butikerna så kom förbi och fynda något fint inför semestern.

LÖR 4 JUNI
☼ The Grand finale 

Självklart vill vi avsluta hela vårfesten på ett härligt sätt! Så markera era kalendrar, precis som på invigningen blir det DJ, kaffévagn och något smaskigt att äta.

 

21 mar 2022