Fira pĂ„sken hos oss 🐣-img

Fira pĂ„sken hos oss 🐣

Kom och fira pÄsken hos oss pÄ Commerce, vi har massor av roliga aktiviteter för stora och smÄ barn!  Varför inte vara med i tÀvlingen om det gyllene Àgget, lÄta barnen pyssla nÄgot fint eller sÀtta sin touch pÄ vÄrt gemensamma konstverk?

Detta hÀnder under SkÀrtorsdagen 14 april:

🌾 JAKTEN PÅ COMMERCE GYLLENE ÄGG
kl. 11.00-16.00

I Ă„r Ă€r Commerce pĂ„skhare extra snĂ€ll och ger ett lyckligt barn chansen att vinna det stora GYLLENE ÄGGET som innehĂ„ller massor av godis. SĂ„ kom in och trĂ€ffa oss, hĂ€mta en tĂ€vlingstalong hos en av vĂ„ra vĂ€rdinnor och ta med ditt barn ut pĂ„ en pĂ„skĂ€ggsjakt runt om i vĂ„ra butiker. Kom ihĂ„g, ni mĂ„ste hitta alla 6 Ă€gg för att ha chans att vinna. Klockan 16.00 utses den lyckliga vinnaren.

🌾 BARNPASSNING OCH PYSSEL (FRÅN 4 ÅR)
11.00-15.00

Vad Àr pÄsken utan lite hemmagjort pynt frÄn de smÄ? Passa pÄ att besöka Commerce pÄ SkÀrtorsdagen för dÄ kommer Pysselqvinnan med sin pysselverkstad för alla barn. Du som förÀlder har ocksÄ möjlighet att lÀmna in barn frÄn 4 Är och hÀmta upp nÀr de pysslat klart.

🌾 FÄRGLÄGG VÅR VÄGG

Missa inte att vara med och skapa ett fint gemensamt konstverk! PÄ övre plan, nÀra barnhörnan, finns en stor vÀgg med mönster för barnen att fÀrglÀgga. Pennor och kritor finns pÄ plats.

12 apr 2022