Fantastiska Maud stämplar ut från Commerce-img

Fantastiska Maud stämplar ut från Commerce

Fantastiska Maud stämplar ut från Commerce – efter 45 år.
Maud som började direkt efter gymnasiet 1976, hade inga planer på att arbeta på samma ställe hela sitt liv. Men så blev det. Nu slutar hon på Akademibokhandeln efter julruschen.

–Jag har trivts väldigt bra bland böcker och har alltid varit något av en bokmal, berättar Maud.

Hur har det varit att arbeta på Commerce?
–Från början var bokhandeln privatägd, och har därefter bytt ägare några gånger under årens lopp. Med ny ledning, nya arbetssätt och nya uppgifter känns det som att jag bytt arbetsplats flera gånger, men inom samma bransch, menar Maud.

En positiv upplevelse
Vidare berättar Maud att hon alltid känt att det varit positivt att jobba på Commerce och att hon tycker att det är viktigt att man är ambassadör både för gallerian och för företaget man arbetar för. Hon vill skicka med att hon tycker att alla på Commerce ska utstråla positivism. När kunder kommer in och påpekar mindre roliga saker känner Maud att det är vi som arbetar på Commerce som kan fylla deras svar med en positiv känsla om nya butiker på ingång och massor av upplevelser på plats.

Vad kommer du sakna mest?
–Jag kommer sakna mina arbetskamrater såklart men också även pulsen i butiken. Jag trivs ju när det är fart och att det händer saker, inte minst under julruschen. Klart slut från en historisk bokmal, avslutar Maud med ett leende.

21 dec 2021