Pop-up Rosa Moln på Commerce-img

Pop-up Rosa Moln på Commerce

Nu är det dags för Rosa Moln att gästa Commerce och erbjuda fika som lyxar till vardagen.

Rosa Moln drivs av mig, Mari Shahin som är utbildad inom design och utveckling i London. Jag tog med storstadsinspiration från mitt andra hem till vår mysiga Skövde och skapade ett nytt koncept – lyxig men ändå ödmjuk och kreativ upplevelse för alla.

Allt började mars 2021, jag gjorde en ätbar bukett till mig själv som blev väldigt uppskattad och idag består menyn av flera bakelser. Det finns allt från ätbara buketter, cupcakes, macarons, belgiska våfflor och annat gott.

Det ska bli riktigt kul att få stå på Commerce under alla hjärtans dag-veckan och sprida kärlek och glädje en cupcake i taget. Ni kommer kunna hämta upp beställningar från caféet, fika på plats och njuta av flera goda bakelser till en varm kopp kaffe/te eller mumsig festis till barnen, samtidigt som vi kommer ha Skövde stjärna Eylie på scen lördag den 12/2.

Ni är varmt välkomna att fira kärlekens dag hela veckan med oss mitt i hjärtat på Commerce! Ett event för familj, par och vänner.

Kramar på distans
Mari Shahin

05 feb 2022