Presentkort

Äntligen finns Commerce i ett kort!

Våra digitala presentkort är den perfekta gåvan att ge bort till någon du tycker om. Kortet ger massor av möjligheter till härlig shopping i Commerce butiker! De digitala presentkorten köper du smidigt i vår presentkortsautomat vid Hjärtat (vid 3-butiken).

Kolla saldo

Du kollar enkelt ditt saldo på denna länk eller via QR-koden på kortets baksida. Saldot kan du även kolla i automaten när du besöker Commerce och följer instruktionerna som automaten visar. Observera att butikerna inte kan se kortets saldo. Om du vet med dig att kortets belopp inte räcker till hela köpet måste du betala mellanskillnaden med kontanter eller annat kort.

Giltighetstid

Presentkorten gäller 1 år från inköpsdatum. (Detta står på baksidan av presentkortet och du kan även kolla giltighetstiden i vår automat eller via QR-koden och hemsidan.)

Byten och återköp

Varje butik har sin egen policy för öppet köp och byten, även när du betalar med Commerce presentkort. Om du måste lämna tillbaka en vara under återlämningsperioden får du ett tillgodokvitto eller presentkort som gäller i den aktuella butiken. Detta kan vara viktigt att veta när man handlar för större belopp.

Årets företagsgåva!

Vill du ge bort en fin gåva till din personal passar Commerce presentkort perfekt! Med kortet kan de själva välja i vilken commercebutik de vill handla. Helt klart en uppskattad gåva!

Att beställa presentkort är enkelt – Ladda ned beställningsblanketten, fyll i och skicka den till commerce@skandiafastigheter.se

(Presentkorten gäller i samtliga Commercebutiker med undantag för Systembolaget och Telenor.)

Anslutna butiker

Accent Akademibokhandeln
Apotek Hjärtat Bik Bok
Brothers Carlings
Center Nail Commerce Frisören
Ecco Store Gina Tricot
Glitter Gräddhyllan
Guldfynd Gymgrossisten Butik
H&M Hemtex
Jack & Jones Kahls The & Kaffehandel 
KappAhl Kicks
Kjell & Company Rituals
Skoakademin Spice & Rice
Stadium Subway
Synoptik Syster & Bror Salonger
Tele2 The Bishop Arms
Twilfit Ur & Penn
Vero Moda Volt

 

Värdecheck till anställda i skövde kommun

Inget är som vanligt just nu – men i Skövde gör vi saker tillsammans och vi hjälps åt. Värdechecken till anställda inom Skövde kommun fungerar som ett tecken på uppskattning för medarbetares arbete i dessa ovanliga tider, men också som en uppmaning att handla lokalt och därmed stötta det lokala näringslivet. Nedan kan du se vilka av våra butiker på Commerce som tar emot värdechecken.

Accent Akademibokhandeln
Brothers Ecco Store
Gräddhyllan Guldfynd
Hemtex Kahls The & Kaffehandel
Kicks Skoakademin
Spice`N Rice Stadium
Twilfit Vero Moda